Een erg betrouwbaar re-integratiebureau gevonden

Mijn vriendin is sinds een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Een van haar werknemers gaf aan dat hij niet meer mee kon komen in de ontwikkelingen die er op de werkvloer hebben plaatsgevonden. Daarom ging mijn vriendin samen met haar werknemer op het internet op zoek naar een re-integratiebureau.

re-integratiebureau

Veel re-integratiebureaus te vinden op het internet

Toen mijn vriendin samen met haar werknemer op het internet op zoek ging naar een re-integratiebureau kregen zij erg veel zoekresultaten. Ze wilde graag een aantal websites bezoeken en met elkaar vergelijken voordat ze over zouden gaan tot een keuze. Nadat ze een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen ze uiteindelijk terecht op de website van Random Werk. Op de website is erg veel informatie te vinden over de diensten die het bedrijf aanbiedt. Op de website is ook te vinden dat het bedrijf betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk vindt en dat het bedrijf een plaatsingspercentage heeft van 73%. Dit sprak mijn vriendin en haar werknemer erg aan waardoor ze besloten om contact met het bedrijf op te nemen.

Erg veel persoonlijke aandacht bij Random Werk

Tijdens het kennismakingsgesprek werd mijn vriendin en haar werknemer alles erg vriendelijk en uitgebreid duidelijk gemaakt wat Random Werk hen te bieden heeft. Nadat haar werknemer een aantal gesprekken had gehad met Random Werk heeft het bedrijf al een nieuwe functie voor hem gevonden. Daarom is mijn vriendin en haar werknemer erg tevreden over Random Werk.

Reacties zijn gesloten.