Op zoek naar een een taxibus Ettenleur

Bent u op zoek naar een goedkope taxibus ritje in Ettenleur en omstreken? Dan bent u hier op de goede adres.taxibus Ettenleur

Taxi Bredanaar is een taxibedrijf dat al jarenlang klaar staat voor ons en onze behoeftes. We hadden laatst nog toevallig een taxibus Ettenleur geraadpleegd bij Taxi Bredanaar om van Ettenleur naar Düsseldorf te komen. Dit was zoals altijd weer een super ritje, we waren met 6 personen de taxibus Ettenleur binnengekomen en hadden nog ruim 2 plaatsen over! En over bagageruimte  gesproken er was meer dan genoeg plaats om onze bagage in te stoppen. De chauffeur was  opmerkelijk vrolijk en daar waren onze kinderen zeer tevreden mee aangezien hij een leuke gesprekje met hun aanging.

Onze ervaring met de taxibus Breda van het bedrijf Taxi Bredanaar.

Nou, zoals het al is aangegeven is onze ervaring met de taxibus Ettenleur van het bedrijf Taxi Bredanaar zeer positief. Inmiddels is dit al onze 10e keer dat we gebruik maken van de taxibussen, en we moeten zeggen dat het ons is opgevallen dat ze het altijd in een zeer nette staat leveren. Ook staat er altijd een spa blauw flesje water voor ons klaar dat is zeker super fijn, overigens wordt de busje geleverd met een magazine en of een krant. Dit is een fijne toepassing aangezien onze kinderen een beetje lawaaierige kunnen zijn soms, door deze middel zijn de kinderen ook heel wat meer bezig. Ik raad persoonlijk iedereen aan om de site www.taxi-ettenleur.nl te bezoeken en hun een kans te geven want hun zijn na mijn belevenis een van de beste taxibedrijven!

 

Reacties zijn gesloten.