Behoefte aan sport? Kom eens langs bij small group training Eindhoven

Small group training Eindhoven, de leukste manier van sporten!small group training eindhoven

Ik ben al 2 jaar een fanatieke sporter die meedoet aan small group training Eindhoven. Ik heb hiervoor al vele sporten gedaan, zoals voetbal, tennis, badminton, zwemmen etc.

Ik ben dus een echte sporter. Ik vond alleen de meeste sporten een tijdje leuk en daarna niet meer. Ik ben nu dus al 2 jaar bezig met small group training Eindhoven en vindt het nog steeds een hele leuke sport. Wij doen dit nu al 2 jaar met dezelfde groep, op 1 na die doet dit al 3 jaar. Het niveau ligt niet extreem hoog, dat kunnen we zelf een beetje bepalen. De groep is altijd gezellig en we gaan ook na het sporten altijd nog gezellig een kopje thee drinken in de kantine. Ik ben er eigenlijk bij gekomen doordat ik op zoek was naar een nieuwe sport. Een vriendin van mij was lid van small group training Eindhoven en stelde voor om een keer mee te doen. Waarom niet, zo gezegd zo gedaan en ik vond het eigenlijk best wel leuk. Ik heb me ingeschreven, en inmiddels zijn we 2 sportieve jaren verder. Ik had nooit verwacht dat ik dit zo leuk zou vinden.

Small group training Eindhoven is voor iedereen!

Denkt u dat dit te hoog gegrepen is of bent u al op leeftijd? Geen probleem, er zijn verschillende niveau’s dus er is altijd wel iets dat bij u past. Ik zou zeggen kom eens langs en ervaar het zelf! Houdt u dus van sporten dan is small group training Eindhoven iets voor u!

Reacties zijn gesloten.