De mooiste stenen bij Steenhandel Kan

Steenhandel KanWanneer u op zoek bent naar mooie stenen, bent u zeker op het juiste adres bij Steenhandel Kan! Zij hebben namelijk de mooiste stenen voor u klaar staan in de enorm grote showtuin en showroom van maar liefst 5000m2. Door het grote aanbod zal er altijd een steen of tegel tussen zitten die aan uw wensen voldoet. Het komt daarom ook zelden voor dat mensen met lege handen naar huis gaan!

Er zijn veel verschillende soorten tegels op de markt, maar niet elke tegel kan op elke plek liggen. Zo is het bijvoorbeeld erg verstandig om een comfortabele en gebruiksvriendelijke steen te kiezen wanneer u deze in een tuin wilt leggen. Het is erg handig als deze tegel of steen makkelijk te reinigen is en daarnaast ook zacht voor de voeten. Steenhandel Kan heeft daarom een ruim assortiment zodat u de perfecte tegel of steen voor uw tuin kan vinden!

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Steenhandel Kan. U kunt ze bereiken via het telefoonnummer 024-3481148 of kom langs. Steenhandel Kan is 6 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op een zaterdag van 09:00 tot 16:00 en zijn gevestigd aan de stationsweg 19 te Nijmegen.

Het internet staat vol met goede recensies over deze steenhandelaar en het is daarom zeker een aanrader om een keer langs te gaan wanneer u op zoek bent naar tegels of stenen.

Reacties zijn gesloten.