Kies slim voor Printvorm om stickers op maat te laten maken!

PrintvormMoeite met het op maat maken van stickers ? Lees dan hieronder waarom het bij ons het beste is.

Stickers op maat bij ons

Bij ons produceren we gemakkelijk stickers op maat zonder problemen. Wij produceren deze stickers namelijk echt representatief voor uw doelgroep of uw eigen bedrijf voor promotie. U krijgt namelijk bij ons veel inspraak om te realiseren wat de voordelen zijn van onze stickers en u kunt bepalen uit wat voor materiaal de stickers gemaakt moeten worden. Wij hebben namelijk een groot assortiment met veel materialen. Zo is het voor u mogelijk om bijvoorbeeld uit een brushed, metallic of wit vinyl te kiezen voor de stickers.

Kwaliteit boven alles

U ziet het al staan. Als u bij ons stickers op maat laat maken, dan krijgt u sticker van het beste kwaliteit. Bij veel stickers is het vaak zo dat de stickers vervagen of na een verloop van tijd het begeven en de stickers misvormt raken. Bij ons is het zo dat de stickers weerstand hebben tegen alle weersomstandigheden, waardoor de stickers echt heel lang mee gaan. Ze kunnen zo wel tegen regen, sneeuw of warmte.

Onze slimme software

Met onze slimme software maken wij gemakkelijk stickers op maat. Door de beste technieken die wij ook uitvoeren om speciale stickers te maken, kunnen wij ook 3D stickers maken. Ook kunnen wij met onze printers de kleinste letters op hoge resolutie printen. Het gaat dan onder andere om kleine letters, cijfers en QR-code.

Reacties zijn gesloten.