Jura GIGA X3C maakt de lekkerste kopjes koffie

Tegenwoordig is het standaard dat men een heerlijk kopje koffie drinkt op het werk of in een horecazaak. Hiervoor moeten natuurlijk wel de juiste apparaten gebruikt worden. Kies daarom voor de Jura GIGA X3C! Jura heeft namelijk de mooiste machines in het assortiment die de lekkerste kopjes koffie kunnen zetten. Ga voor  de Jura GIGA X3C naar de website van de Aroma Club en koop of lease deze prachtige machine. Wilt u graag meer informatie of wilt u graag een persoonlijke offerte ontvangen? Dan moet u naar de website van de Aroma Club gaan en hier het online formulier invullen of contact opnemen met een van de koffie experts. De contactgegevens kunt u gemakkelijk op de website vinden.

Koffie op het werk met de machine Jura GIGA X3C

Iedereen wilt genieten van een goede kop koffie op het werk. Daarom heeft het merk Jura de perfecte kantooroplossing voor zowel grote als kleine kantoren. Deze machines geven invulling aan alle soorten koffie behoeften. Dit doet de Aroma Club door deskundig advies te geven en maatwerk te bieden voor de perfecte kop koffie op het werk. U kunt er zeker van zijn dat u bij de Aroma Club een passende machine krijgt en een zeer lekkere kop koffie.

koffieautomaat

Belangrijke aspecten van de Jura GIGA X3C

Deze machine is geschikt tot wel 40 gebruikers. Daarnaast is een vaste wateraansluiting belangrijk. Wilt u het apparaat leasen dan kan dit vanaf 79 euro per maand. De Jura GIGA X3C is de perfecte volautomaat voor zowel grote als kleine kantoren.

Reacties zijn gesloten.