Op zoek naar telefoon reparatie Tilburg?

Is uw telefoon kapot en zoekt u een telefoon reparatie Tilburg? Ga dan naar Smartphone Express voor de beste reparatie aan je smartphone met de beste garantie op al uw reparaties.

Telefoon reparatie Tilburg

Smartphone Express is een van de beste smartphone reparatie bedrijf van Tilburg. Dus wanneer u in de buurt van Tilburg woont en uw telefoon wilt laten repareren. Dan moet u zeker even langs Smartphone Express gaan om daar je telefoon te laten maken.

Aanbeveling

Smartphone Express is zeker aan te raden bij iedereen. Als u een goede telefoon reparaties bedrijf zoekt in de buurt van Tilburg moet u zeker daar je smartphone laten maken.  Smartphone Express heeft ook een super goede garantie deal. Op bijna elke reparatie zit een garantie van 12 maanden, een heel jaar dus!! Alleen wanneer je het moederbord wilt veranderen voor je smartphone heb je maar 3 maanden garantie.

Contact

Wilt u graag contact opnemen met Smartphone Express? Dat kan via de telefoon, het nummer is 013 – 590 58 06. U kunt ook langskomen in de winkel van Smartphone Express, het adres is Jacques Oppenheimstraat 1 A.

Reacties zijn gesloten.